A letölthető, filofaxba tehető, szépre szerkesztett jegyzetlapokkal kicsit úgy vagyok, hogy szépek, szépek, de feleslegesek, mert ha a régi füzetlapokat méretre vágom, ugyanazt a funkciót töltik be. Való igaz, és ezeket is fel szoktam használni, de néha jólesik szépen díszített lapra írni. Ezért elkészültek az első jegyzetlapok, melyeket personal, azaz M-es méretű filofaxhoz terveztem. 

Jegyzetlapok francia kártya

Több ötlet is volt a fejemben (így valószínűleg később fogok még készíteni hasonlókat), de ami először beugrott, az a francia kártya színei. Egyszerű minták, mégis különlegesek, mert mindenki rögtön tudja mihez kötni őket. Emellett a színvilág sem bonyolult, hiszen piros és fekete ábrákról van szó.

Kétféle verzióban mentettem a dokumentumokat. Készítettem minden színből egy két oldalasan nyomtatható változatot, így akkor sem pazarolsz lapot, ha csak az egyik szín érdekel a négy közül. Akit viszont mindegyik érdekel, annak lementettem úgy is, hogy a 4 szín egymás háta mögött legyen. Ekkor összesen 2 jegyzetlapod lesz, melyek minden oldalán különböző szín szerepel.

Az összesített jegyzetlapokat itt tudod ingyenesen letölteni:

Jegyzetlapok francia kártya

Jegyzetlapok - francia kártyás | Filofaxhoz

Színes jegyzetlapok a francia kártya színeivel (kőr, káró, pikk, treff). Ebben a változatban a 4 szín egymás háta mögött van, azaz nyomtatáskor összesen 2 jegyzetlapod lesz, melyek minden oldalán különböző szín szerepel.

Personal, azaz M méretű filofaxhoz méreteztem, A4-es oldalra készítettem el. Kétoldalas nyomtatás javasolt, a rövid oldal mentén forgatva.

Amellett, hogy egy dokumentumban összegyűjtöttem őket, külön-külön is megszerkesztettem, hátha valaki csak az egyik színt szeretné letölteni és nyomtatni. Ezek a következő linkeken érhetők el: 

Jegyzetlapok kőr

Jegyzetlapok - kőr| Filofaxhoz

Színes jegyzetlapok a francia kártya színeivel. Ez a letöltési link a kőr francia kártya szín nyomtatható változatához vezet. Personal, azaz M méretű filofaxhoz méreteztem, A4-es oldalra készítettem el. Kétoldalas nyomtatás javasolt, a rövid oldal mentén forgatva.

Jegyzetlapok pikk

Jegyzetlapok - pikk | Filofaxhoz

Színes jegyzetlapok a francia kártya színeivel. Ez a letöltési link a pikk francia kártya szín nyomtatható változatához vezet. Personal, azaz M méretű filofaxhoz méreteztem, A4-es oldalra készítettem el. Kétoldalas nyomtatás javasolt, a rövid oldal mentén forgatva.

Jegyzetlapok káró

Jegyzetlapok - káró | Filofaxhoz

Színes jegyzetlapok a francia kártya színeivel. Ez a letöltési link a káró francia kártya szín nyomtatható változatához vezet. Personal, azaz M méretű filofaxhoz méreteztem, A4-es oldalra készítettem el. Kétoldalas nyomtatás javasolt, a rövid oldal mentén forgatva.

Jegyzetlapok treff

Jegyzetlapok - treff | Filofaxhoz

Színes jegyzetlapok a francia kártya színeivel. Ez a letöltési link a treff francia kártya szín nyomtatható változatához vezet. Personal, azaz M méretű filofaxhoz méreteztem, A4-es oldalra készítettem el. Kétoldalas nyomtatás javasolt, a rövid oldal mentén forgatva.

Ha tetszett, nézd meg a többi ingyenesen letölthető tartalmat is!